ress

JHT SERVEIS DE LLEURE  dona servei  a una demanda social,  per permetre fer compatibles els horaris laborals de mares i pares amb la imprescindible atenció als fills i filles durant el període de vacances escolars.

 

Els casals son activitats que permeten als infants  fer una activitat amb contingut educatiu prop de casa seva. En els casals els infants poden divertir-se i aprendre en un context d'interrelació amb altres infants.

 

Donat que les vacances són esperades per nens i nenes, ja que poden gaudir d'uns dies d'esbarjo sense preocupar-se de les tasques escolars, oferim la possibilitat de fer de la vostra escola el lloc ideal per omplir els dies feiners de vacances escolars.

Activitats  lleure
INSCRIPCIONS I HORARIS  

CASAL ESTIU 2016

  • HORARIS DEL CASAL...

 

  • DE 9' A 13' HORES (SENSE DINAR)

 

  • DE 9' a 15' HORES  (DINAR INCLÒS)

                      

  • DE 9' A 17' HORES (DINAR INCLÒS)

  • DE 9' A 13' I DE 15' A 17' HORES (SENSE DINAR)

 

  • SERVEI D’ ACOLLIDA DE 8 A 9 (OPCIONAL )

 

CASALS DE VACANCES

ACTIVITATS I TALLERS

lleure

Organitzem d'una manera divertida i educativa un Casal adreçat a infants de 3 a 12 anys.dele

Inscripcions:

 

Si esteu interessats en les inscripcions o si simplement voleu més informació, no dubteu a contactar amb nosaltres.

info@jhtlleure.com

 

NOTA: CENTRES, ESCOLES, AMPA I EMPRESES:

Es fan CASALS DE VACANCES tant per escoles com per a empreses i per el  sector turístic.

*L'Horari es pot ampliar o modificar, incloent el dinar.)

En cas d’interès JHT confeccionarà el pressupost ajustat a les seves necessitats.

CASALS TOT L'ANY

CASALS TOT L'ANY

Gaudireu d'un servei exclusiu de casals d'estiu o d'hivern amb amb un munt d'activitats, tallers, jocs, gimcanes... i moltes coses més!  Les activitats programades estaran, sempre, a l'avantguarda dels mètodes pedagògics actuals, de manera que mantindrem la tasca formativa del centre amb activitats lúdiques però a la vegada educatives. CASALS: CASAL DE NADAL CASAL SETMANA SANTA CASAL D'ESTIU PRÒXIM CASAL: CASAL DE NADAL MÉS MÀGIC EL NADAL, AMB EL CASAL!

Més màgic el Nadal, amb el Casal!

Més màgic el Nadal, amb el Casal!

Presentem MÉS MÀGIC EL NADAL, AMB EL CASAL!, perquè els vostres fills i filles gaudeixin d’unes vacances d’allò més divertides! Les activitats s’adrecen a nens i nenes de 3 a 12 anys, que dividim per franges d’edat (3 a 5 anys, 6 a 8 anys i de 9 a 10 anys) D’aquesta manera, assegurem que els nens puguin interactuar perfectament amb el professor i que estableixin una bona relació entre ells.

CASALS 2016-2017

CASALS 2016-2017

Fomentem  i treballem  el valor de la participació entre els infants, amb grans dosis de motivació per fer que nens i nenes despleguin la seva imaginació i creativitat. Amb un munt d'activitats, tallers, gimcanes...i moltes coses més!